Over mij

Ik ben Karin van Aalst (1975), professioneel coach op het gebied van Loopbaan & Re-integratie en op het gebied van Verlies & Rouw. Na mijn studie Pedagogiek deed ik veel werkervaring op binnen het sociale domein, in het begeleiden en coachen van mensen. Vervolgens heb ik de stap gezet om na aanvullende studies mijn eigen coachpraktijk te starten in 2019.

Ik richt mij op twee belangrijke thema’s: Loopbaan & Re-integratie en Verlies & Rouw.

Binnen het thema Loopbaan & Integratie begeleid ik professionals die vastlopen in hun werk. Bij werk gerelateerde thema’s komt het regelmatig voor dat persoonlijke thema’s onderliggend zijn en voor veel stressvolle situaties kunnen leiden. Coaching richt zich daarmee op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Daarnaast heb ik mij verder gespecialiseerd in het thema Verlies & Rouw. Hierin begeleid ik zowel kinderen als volwassenen die op een bepaald moment zijn vastgelopen in hun verlieservaring of die mij vragen om een tijdje met hen mee te lopen tijdens een rouwperiode.

Het coachen en begeleiden van mensen zie ik als een serieus beroep. Ik heb hiervoor 3 jaar lang opleidingen gevolgd tot gecertificeerd en geregistreerd Practitionar Coach. Om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van coaching & begeleiding bij te houden volg ik regelmatig bijscholing en neem ik deel aan intervisie.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse beroepsvereniging van coaches en werk volgens de ethische gedragscode van deze beroepsvereniging.

Ik help je jouw eigen weg te vinden na een verdrietige gebeurtenis of een moeilijke periode.

Karin van Aalst

Op een rij

Opleidingen

  • HBO Pedagogiek, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Nijmegen
  • Professioneel Coachen, Coaching Academy International Naarden
  • Zelfbewust Coachen, Coaching Academy International, Naarden
  • Verlies- en Rouwbegeleiding, Psychodidact, Waalwijk
  • Basic Stress management Coaching Counseling Conflictbemiddeling, Psychodidact, Waalwijk

Cursussen

  • De reis van de held (methode vanuit Jungiaanse dieptepsychologie), Utrecht
  • CREA Intervisie methode, Gort Coaching
  • Oplossingsgerichte werkvormen, Smitt Training & Advies