Loopbaan & re-integratie

Mijn kortdurende coachtrajecten zijn erop gericht om jou weer met plezier en in balans aan het werk te zien. Vaak zijn werkgerelateerde vragen ook zingevingsvragen. In mijn trajecten komen deze twee richtingen bij elkaar.

Loopbaan- & re-integratie coaching kan ingezet worden als je rondloopt met bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Ik ben tijdelijk uit de running geweest, hoe voorkom ik dat ik weer uitval?
  • Het werk wordt niet minder, hoe kan ik toch beter omgaan met de werkdruk?
  • Hoe kan ik mijn werk en privé beter in balans brengen?
  • Zit ik wel op mijn plek binnen dit bedrijf? Wil ik misschien wat anders?

Wat drijft jou in jouw werk en leven? Wie ben jij? Waar loop je tegenaan? Wat wil je? En hoe kom je daar? Door middel van coaching zet jij concrete stappen naar verandering.

Mijn kortdurende coachtrajecten zijn erop gericht om jou weer met plezier en in balans aan het werk te zien.

Karin van Aalst

Loopbaan coaching

Loop je rond met onderstaande vragen? Dan help ik je met het vinden van de antwoorden.

  • Is mijn baan nog de baan die ik wil?
  • Wat wordt mijn nieuwe stap in mijn loopbaan?
  • Wil ik misschien wat anders?

Methode
Ik werk met de methode Bewustwording Kiezen Verantwoordelijkheid. Deze methode geeft jou meer inzicht in waar jij nu staat en wat je wilt bereiken op dit moment in jouw leven.

Aanpak
We bespreken jouw wensen, verwachtingen en ambities. Ik breng structuur aan in jouw verhaal en samen kijken we wat jij nodig hebt om veranderingen in gang te zetten. Het doel is dat jij bewuste loopbaankeuzes kunt maken. Een traject omvat meestal 5 tot 7 gesprekken. Het traject sluiten we af met een eindgesprek, waarin we jouw resultaten bespreken en verankeren.

Neem met mij contact op om loopbaan coaching te bespreken.

Re-integratie coaching

Ben je tijdelijk uitgevallen op je werk en wil je weer gaan starten? Ik kan je ondersteunen met een coachtraject gericht op terugkeer naar de werkvloer.

Methode
Ik werk met de methode Heden Verleden Toekomst: We richten ons kort op het verleden, zetten dan stap naar het heden en blikken vooruit op de toekomst.

Aanpak
We bespreken wat heb jij nodig hebt om veilig en gezond terug te keren naar jouw werkplek. Hoe bereik je dat? En hoe borgen we deze nieuwe werksituatie?

Tijdens de coaching kun je er ook achter komen, dat terugkeer naar de oude werkplek voor jou niet goed voelt. Dan richt de coaching zich meer op andere loopbaanmogelijkheden. Het doel van re-integratie coaching is dat jij weer met plezier en vol energie aan het werk kunt. Al dan niet bij je huidige werkgever. Een traject omvat gemiddeld 5 tot 7 gesprekken. Dat sluiten we af met een eindgesprek waarin we jouw resultaten bespreken en verankeren.

Neem met mij contact op om re-integratie coaching te bespreken.